Afiseaza

Teachers for the Knowledge Society - 5 Iun. 2013Teachers for the Knowledge Society
 

ANUNȚ IMPORTANT: termenul de înscriere la Conferința Internațională TKS s-a prelungit până la data de 30 iunie 2013!


CLICK pentru detalii. 

 

Dragi colegi,

 

Va invit cu bucurie sa participati la o noua editie a conferintei Teachers for the Knowledge Society, care se va desfasura la Sinaia in perioada 24-27 octombrie 2013.

 

Lucrarile acceptate vor fi publicate in volum de catre Procedia Elsevier, cu indexare ISI Thomson Reuters – o buna ocazie pentru a consolida pozitia de cercetare.

 

Printre invitatii care vor tine prelegeri se afla:

Howard Gardner,

Basarab Nicolescu,

Solomon Marcus.

 

Mai multe detalii aveti în fisierul atasat (CLICK AICI) si pe site-ul http://edupsy.ro

 

Cu drag,

Mihaela Singer

 

 

 

Câteva cuvinte despre Howard Gardner, care ne-a onorat cu prezența sa și în anul 2011, în cadrul primei ediții a Conferinței TKS (Sinaia):

 

Howard Gardner este profesor de științele cogniției și educației șI profesor de psihologie la Universitatea Harvard, profesor asociat de neurologie la Facultatea de medicină a Universității din Boston și codirector al proiectului Zero de la Universitatea Harvard. Deținător al multor titluri, inscusiv șaisprezece titluri onorifice, o bursă a Fundației Guggenheim și una Mac Artur Priye, Gardner a semnat optsprezece cărți și câteva sute de articole. În 1990, a devenit primul American care a primit Louisville' s Grawemezer Award în educație.

 

Căsătorit cu Ellen Winner și tată a patru copii, Gardner locuiește în Cambridge, Massachusetts.

 

În perioada 17-19 martie 2011, H. Gardner a participat în calitate de vorbitor principal la prima Conferință Internațională Teachers for The Knowledge Society (Profesori pentru Societatea Cunoașterii), conferință care a încheiat proiectul european: Pregătirea cadrelor didactice printr-un program de masterat adecvat societății cunoașterii.

 

Howard Gardner TKS Conference Sinaia

 

 

Conferința s-a dorit a fi un start pentru o serie de întâlniri care să dinamizeze cercetarea didactică de calitate, în cadrul programului de masterat Masterprof: Profesori pentru Societatea Cunoașterii, organizat de Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești.

 

Printre cărțile scrise de H. Gardner și traduse în română se numără:


- Munca bine făcută, editura Sigma, 2005
- Mintea disciplinată, editura Sigma, 2005
- Inteligențe multiple, editura Sigma, 2006
- Mintea umană, cinci ipostaze pentru viitor, editura Sigma, 2007
- Adevărul, frumosul și binele, editura Sigma, 2012

 

 

 

 

 

 


 

Spune-ti parerea!

 
 
 
« Inapoi