Afiseaza

Noutăți de septembrie 2015 - 13 Sep. 2015Noutăți de septembrie 2015
 

Dragi colegi,
Da. Suntem tot aici.
Și da. Ne e drag în continuare să facem împreună educație de calitate.

 

Acesta este și motivul tăcerii noastre din ultimul timp. Ne-am concentrat energia și ideile, iar rezultatele sunt deja vizibile: în această toamnă, la licitația organizată de MECS, am câștigat primul loc cu manualele de Arte vizuale și abilități practice pentru clasele a II-a (99,63 puncte- punctaj record!) și a III-a (99,32 puncte).

 

De ce credem că a fost apreciată munca noastră?
Pentru că activitățile de învățare:
- sunt semnificative, atractive și motivante pentru elevi; 
- sunt orientate către un scop și îi pun pe copii în legătură cu o mare varietate de domenii artistice: desen, pictură, abilități practice, fotografie etc.
- sunt active, cu accent pe învățarea prin joc;
- valorifică experiența concretă, nevoile și dorințele copiilor;
- favorizează exprimarea liberă și creativă;
- duc la efecte măsurabile, inclusiv la modificări interioare, atitudinale.

 

• manualele au fost create într-o continuitate firească (de la clasa I până la a III-a), urmărindu-se formarea competențelor în progresie;

• procesul de învățare a fost gândit asemeni unui caleidoscop, cu fațete multiple, având o viziune integrată, ce permite elevilor să exploreze domenii ale cunoașterii din mai multe perspective;

• pentru fiecare clasă (I, a II-a, a III-a) există și resurse suplimentare, respectiv caiete de lucru, care completează și extind învățarea;

• am creat și caiete pentru disciplinele Limba și literatura română și Educație civică (clasa a III-a) cu aceleași umbrele tematice, ca să dăm un sens unitar învățării.
Periodic, veți putea descărca gratuit de pe site exemple de activități pentru fiecare umbrelă tematică.

 

CLICK AICI pentru a răsfoi o parte din manualul de clasa a II-a. Iar AICI puteți vedea câteva pagini din manualul de clasa a III-a.

În sprijinul dvs. venim și cu planificări și proiectări pentru clasele I, a II-a și a III-a (le veți putea descărca de pe site-ul Infinit Edu, în curând, la secțiunea Planificări și proiectări).

 

Pentru a fi la curent cu noutățile Infinit-Edu, urmăriți-ne și pe Facebook! (CLICK AICI)

 

Să aveți un an școlar bogat în idei și reușite de tot felul!


 

Spune-ti parerea!

 
 
 
« Inapoi