Afiseaza

Trimitem copii în tabărăTrimitem copii în tabără
 


Ce facem cu banii obținuți din donații?

 

- Îi premiem pe elevii cu rezultate foarte bune la învățătură, din comunități sau familii defavorizate; sunt copii minunați care nu au ieșit niciodată din localitatea lor și care nu știu că se poate învăța și altfel, în cadre nonformale, cum sunt taberele și excursiile.


- Mergem prin școli și grădinițe din mediul rural și nu numai; împărtășim cu profesorii bune practici care îi ajută să-și învețe elevii să gândească creativ și critic.


- Creăm resurse educaționale de tot felul, prin care promovăm valori românești, comportamente și atitudini pozitive, ce duc în direcția bucuriei de a veni școală.


- Organizăm ateliere de vară, conferințe și alte evenimente pentru a aduce împreună oameni interesați de învățământul de calitate, care doresc și pot să schimbe educația din România anului 2018.

 

Putem face împreună toate aceste lucruri!

 

După cum știi, poți redirecționa către noi 2% din impozitul pe venit. Decizia ta și demersurile pot fi făcute până în 25 mai, după care banii vor ajunge la bugetul de stat. Acele 2 procente din impozitul tău pe profit chiar pot schimba lucrurile în bine și nu presupun un efort financiar special. Poți doar să direcționezi 2% din impozitul pe care oricum ți-l ia statul. Dacă ai activat "Spaţiul privat virtual", poți redirecționa 2% și online. Te vom informa câți bani am reușit să strângem și ce am făcut cu acești bani.

 

CLICK pentru instrucțiuni!În luna iulie a acestui an (2018), trimitem în tabără copii din comuna Potlogi, jud. Dâmbovița. 

 

 

 

 

 

 


 
« Inapoi