Afiseaza

Greenly MagazineGreenly Magazine
 

Greenly Magazine- Revista Ta de Mediu
www.greenly.ro

 

Cine este Greenly?

 

- Greenly este SINGURA REVISTĂ ONLINE DE MEDIU DIN ROMÂNIA, care poate fi „răsfoită" rapid şi eficient, în care sunt publicate articole cu o tematică variată din „sfera" problematicii de mediu, scrise, în principal, de studenţi, masteranzi, doctoranzi şi absolvenţi ai Specializarii Geografia Mediului şi ai altor specializări de la Facultatea de Geografie, Universitatea din Bucuresti (membri ai echipei Greenly sau colaboratori ai revistei), de coordonatoarea proiectului (lector dr. Valentina-Mariana Mănoiu) dar şi de colaboratori din alte centre universitare.
- Proiectul, UNIC ÎN MEDIUL UNIVERSITAR ROMÂNESC, se adresează studenţilor, masteranzilor, doctoranzilor interesaţi de aspectele de mediu, persoanelor care îşi desfăşoară activitatea profesională în acest domeniu, celor pasionaţi de ecologie sau pur şi simplu, celor care iubesc natura. Greenly permite accesarea de informaţii şi articole pertinente, clare şi utile din domeniul ecologiei.
- La RoBlogFest 2012 (aprilie a.c.), competiţia bloggerilor din România, proiectul Greenly a reuşit să se claseze pe un onorant loc 4 din 52 de participanţi!
- Articolele sunt postate în câteva pagini şi categorii cheie: aer, apa, soluri, biodiversitate, viaţa eco, energie, deşeuri, ecoturism şi arii protejate, evenimente si invitaţi. Aceste pagini şi categorii acoperă toată tematica de mediu.


Care sunt avantajele proiectului Greenly?

 

- Greenly este un instrument foarte util studenţilor şi cadrelor didactice de la Facultatea de Geografie a Universităţii din Bucureşti, dar şi din alte facultăţi şi centre universitare, permiţând accesul imediat la informaţii şi conţinut ştiinţific, absolut necesare în procesul de învăţământ, la cursuri şi seminarii.
- Paginile şi categoriile cheie facilitează abordarea rapidă a subiectelor sau temelor dorite, fără a se pierde timpul în căutări de prisos.
- Greenly poate fi utilizată şi de către „protagoniştii" învăţământului preuniversitar, elevi şi profesori deopotrivă, pentru perfecţionarea pregătirii lor.
- Articolele permit postarea de comentarii şi întrebări, care de multe ori iniţiază un dialog constructiv şi informativ nu numai pentru cei doi protagonişti ai discuţiei dar şi pentru toţi cititorii Greenly.
- Abonarea la newsletter-ul Greenly asigură primirea cu frecvenţă săptămânală (în perioada derulării anului universitar) sau bilunară (în vacanţe) a tuturor articolelor postate în intervalul de timp respectiv.
- Toţi membrii echipei activează BENEVOL, neexistând nici un sprijin financiar, nici o susţinere materială, nici o sponsorizare, ci pur şi simplu pasiune, interes pentru rezolvarea problemelor de mediu şi dorinţa de a informa publicul cu privire la toate aspectele din domeniul ecologiei şi mediului.

 


 
« Inapoi