Afiseaza

Intrebari frecvente

 


 • Cum incarc un material?

  Secțiunea Bune practici își propune să popularizeze experiențele de învățare ale elevilor și profesorilor. Ne dorim să facem cunoscute activități școlare și extrașcolare din diferite zone ale țării și să creăm o rețea de profesori preocupați de calitatea în educație. 

   

  Ce puteți încărca?

   

  - documente (în format word, pdf, ppt) cu: planificări, proiectări, fișe de lucru, tipare, sugestii de activități de învățare

  - prezentări (în formati ppt) și imagini (jpeg, gif, tiff) cu: activități din clasă și din afara clasei, produsele muncii elevilor etc.

   

  Cum?

   

  1. CLICK pe butonul Incarca materialul tau, situat pe prima pagina a site-ului, precum și în secțiunea Bune practici, în meniul din partea stângă.

   

  2. Completați formularul cu datele solicitate. În cazul în care niciuna dintre categoriile disponibile nu se potrivește cu materialul pe care doriți să îl încărcați, alegeți o categorie la întâmplare. Vom crea noi o categorie potrivită. Încărcați materialul apăsând pe butonul din rubrica Fisier. În rubrica Descriere, notați câteva cuvinte pentru a descrie materialul încărcat (locul și scopul activității, vârsta elevilor, rezultate etc.)

   

  3. Click pe butonul Incarca materialul de la finalul formularului. Gata!

   

  Materialele încărcate vor fi mai întâi verificate de către echipa Infinit Edu, urmând să fie publicate în scurt timp. 

   

 • Cum comand de pe Edu-Shop?

  Pentru a cumpăra de pe site-ul nostru, nu este neapărat nevoie să vă faceți cont. Urmați pașii următori:

   

  1. Dacă doriți un anumit produs, pur și simplu dați click pe ADAUGĂ ÎN COȘ, iar produsul respectiv se va adăuga la coșul dvs.

  2. Vizualizați produsele de pe lista de cumpărături printr-un click pe linkul Coșul meu, situat în partea de sus a paginii.

  3. Pe pagina cu coșul de cumpărături, puteți completa cantitățile dorite sau șterge produse din coș.

   

  De asemenea, sunt disponibile următoarele trei opțiuni:

  - Continuă cumpărăturile (pentru a vedea și alte produse de pe site)

  - Actualizare coș (în cazul în care ați modificat cantitățile dorite)

  - Trimite comanda (pentru a finaliza comanda dorită).

   

  ATENȚIE! Prețul final nu afișează costul transportului, întrucât formularul nu calculează acest lucru.

  Coletul va fi expediat prin poștă. În cazul unor comenzi peste o anumită valoare (în funcție de editură), transportul este gratuit.

  Având în vedere că, începând cu anul 2016, Poșta Română a modificat tarifele, comenzile cu valoarea mai mică de 20 de lei nu sunt avantajoase pentru dvs., ca destinatar. Prin urmare, nu vom expedia decât comenzi a căror valoare depășește 20 de lei.

   

  4. Completați formularul cu datele solicitate.

   

  Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic (0722 350 184- rețea Cosmote) sau la adresa de e-mail contact@infinit-edu.ro.