Afiseaza

Intrebari frecvente

 


 • Cum incarc un material?

  Secțiunea Bune practici își propune să popularizeze experiențele de învățare ale elevilor și profesorilor. Ne dorim să facem cunoscute activități școlare și extrașcolare din diferite zone ale țării și să creăm o rețea de profesori preocupați de calitatea în educație. 

   

  Ce puteți încărca?

   

  - documente (în format word, pdf, ppt) cu: planificări, proiectări, fișe de lucru, tipare, sugestii de activități de învățare

  - prezentări (în formati ppt) și imagini (jpeg, gif, tiff) cu: activități din clasă și din afara clasei, produsele muncii elevilor etc.

   

  Cum?

   

  1. CLICK pe butonul Incarca materialul tau, situat pe prima pagina a site-ului, precum și în secțiunea Bune practici, în meniul din partea stângă.

   

  2. Completați formularul cu datele solicitate. În cazul în care niciuna dintre categoriile disponibile nu se potrivește cu materialul pe care doriți să îl încărcați, alegeți o categorie la întâmplare. Vom crea noi o categorie potrivită. Încărcați materialul apăsând pe butonul din rubrica Fisier. În rubrica Descriere, notați câteva cuvinte pentru a descrie materialul încărcat (locul și scopul activității, vârsta elevilor, rezultate etc.)

   

  3. Click pe butonul Incarca materialul de la finalul formularului. Gata!

   

  Materialele încărcate vor fi mai întâi verificate de către echipa Infinit Edu, urmând să fie publicate în scurt timp. 

   

 • Cum comand de pe Edu-Shop?

  ATENȚIE!

   

  Momentan, pentru TOATE publicațiile afișate în EduShop, stocurile sunt epuizate! Vă rugăm să urmați linkurile către site-urile editurilor corespunzătoare, oferite în descrierea fiecărui produs. Vă mulțumim pentru înțelegere!

   

  Pentru cursurile de formare, adaptate cerințelor personale, scrieți-ne pe contact@infinit-edu.ro.