Afiseaza

Intrebari frecvente

 


 • Anunț EduShop

  ATENȚIE!

   

  Prețul produselor nu include costul transportului, întrucât formularul de comandă nu permite calcularea acestuia.

   

  Momentan, pentru publicațiile de la Editura Litera, stocurile sunt epuizate! Vă rugăm să urmați linkurile oferite în descrierea fiecărui produs. Vă mulțumim pentru înțelegere!

   

  Pentru cursurile de formare, adaptate cerințelor personale, scrieți-ne pe contact@infinit-edu.ro.

   

 • Cum incarc un material?

  Secțiunea Bune practici își propune să popularizeze experiențele de învățare ale elevilor și profesorilor. Ne dorim să facem cunoscute activități școlare și extrașcolare din diferite zone ale țării și să creăm o rețea de profesori preocupați de calitatea în educație. 

   

  Ce puteți încărca?

   

  - documente (în format word, pdf, ppt) cu: planificări, proiectări, fișe de lucru, tipare, sugestii de activități de învățare

  - prezentări (în formati ppt) și imagini (jpeg, gif, tiff) cu: activități din clasă și din afara clasei, produsele muncii elevilor etc.

   

  Cum?

   

  1. CLICK pe butonul Incarca materialul tau, situat pe prima pagina a site-ului, precum și în secțiunea Bune practici, în meniul din partea stângă.

   

  2. Completați formularul cu datele solicitate. În cazul în care niciuna dintre categoriile disponibile nu se potrivește cu materialul pe care doriți să îl încărcați, alegeți o categorie la întâmplare. Vom crea noi o categorie potrivită. Încărcați materialul apăsând pe butonul din rubrica Fisier. În rubrica Descriere, notați câteva cuvinte pentru a descrie materialul încărcat (locul și scopul activității, vârsta elevilor, rezultate etc.)

   

  3. Click pe butonul Incarca materialul de la finalul formularului. Gata!

   

  Materialele încărcate vor fi mai întâi verificate de către echipa Infinit Edu, urmând să fie publicate în scurt timp. 

   

 • Datele cu caracter personal

  În 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Principalul scop al acestui regulament este creșterea nivelului de protecție a datelor personale, iar Asociația InfinitEdu respectă noile reglementări.

   

  Ce date personale utilizăm?

   

  1. Adresa de e-mail, pentru newsletter.

   

  Modalitatea prin care am ales să vă comunicăm noutățile InfinitEdu este scrisoarea de tip newsletter. Prin urmare, folosim adresa dvs. de e-mail, pe care o avem fie datorită faptului că v-ați făcut cont pe site-ul infinit-edu.ro, fie pentru că ați participat la vreunul din cursurile ținute de formatorii echipei noastre, fie pentru că ne sunteți prieten(ă)! Dacă nu doriți să mai primiți newsletterul nostru (a cărui frecvență este de maxim o dată la câteva luni), vă rugăm să vă dezabonați prin click pe cuvântul DEZABONARE întâlnit în josul paginii de newsletter. Adresa dvs. de e-mail va fi ștearsă automat din baza noastră de date.

   

  2. Date de livrare sau facturare, pentru... livrări și facturări.

   

  În momentul în care alegeți să vă creați un cont sau să plasați o comandă, vă cerem: numele, numărul de telefon, adresa și alte date necesare livrării și facturării. Avantajul creării unui cont vă privește exclusiv pe dvs. și vă oferă posibilitatea de a accesa istoricul comenzilor. Toate datele înscrise pe site în momentul plasării unei comenzi, cu sau fără creare de cont, sunt folosite strict pentru a vă livra comanda respectivă. Nu oferim nimănui informațiile dvs., nu le prelucrăm, nu realizăm studii de piață pe baza lor și pot fi șterse oricând, printr-un mesaj de solicitare trimis la adresa office@infinit-edu.ro. Tot aici ne puteți adresa orice întrebare sau solicitare cu privire la situația datelor dvs. personale din baza noastră de date.

   

  Mulțumim pentru că sunteți alături de noi!